Тренінг

03.01.2016 18:26

24-25 грудня 2015 року в Красноармійському педагогічному училищі відбувся тренінг «Навчання основам безпеки в сучасному цифровому та медіапросторі» для педагогів (керівників гуртків журналістики, медіа- студій, шкільних медіа) Донецької області

Учасники тренінгу  мали нагоду оволодіти необхідними навичками щодо користування персональним комп’ютером, дізналися, як починати роботу в онлайн-середовищі , як шукати необхідну інформацію,  створювати та демонструвати презентації.

Інтернет – всесвітня мережа дальніх зв’язків, яка з’єднує мільйони користувачів комп’ютерів у великій кількості країн. Багато користувачів і вдома, і на роботі бажали б одержати доступ до величезних ресурсів мережі. Для оволодіння Інтернет необхідно уміння працювати на комп’ютері, наявність доступу до мережі та найважливіше – бажання отримати інформацію.  

         На щастя, знаходяться чуйні люди, фахівці своєї справи, які  допомагають навчати користувачів  комп'ютерній грамотності. Це Сергій Могилевський, спеціаліст із комунікації, лінійний продюсер компанії EmotionLab, Інтернет-маркетолог, коуч-інструктор, і Світлана Агаджанян, координатор та керівник проектів «Школа нових медіа».

Нові знання та навички, отримані під час тренінгу, повинні допомогти кожному  педагогу  сформувати дієвий особистий професійний план. 

Понцир  Людмила  Олександрівна