Декада педмайстерності

26.02.2016 14:01

Декада педагогічної майстерності у ЗОШ №5 завершилася відкритим уроком з фізики у 9А класі «Постійні магніти. Магнітне поле Землі», який провів учитель Левчук Дмитро Миколайович. 

Колеги, присутні на уроці, відмітили насиченість уроку дослідницько-пошуковими методами, високою культурою спілкування, а учні від самого початку були так вмотивовані до пізнавальної діяльності, що цього інтересу вистачило не тільки на весь урок, а й на високу зацікавленість до виконання творчого домашнього завдання.

 Протягом декади вчителі мали можливість відвідати цікаві уроки один в одного та побачити, як їх колеги майстерно вчать першокласників грамоті, подорожуючи містами України з буквою «Ха» (учитель Холодова Т.О.), складають з учнями кросворди англійською мовою (учитель Усатова С.Л.), надихають старшокласників переживати поезію кохання (учитель Кирильченко В.М.), навчають дітей премудростям геометрії (учитель Жук Л.М.), вчать аналізувати вічні проблеми на українському матеріалі (учитель Нікітіна Т.Ю.) тощо. Відкриті уроки протягом декади показали, що у школі працюють справжні майстри своєї справи.

Заступник директора з НВР Пелехань І.Г.