Тренінг

04.04.2016 17:47

24-25 березня у м.Слов’янськ відбувся дводенний Міжнародний тренінг "HEART: зцілення та навчання за допомогою мистецтва", який проводили тренери Міжнародної благодійної організації "Save the Children".

Наше місто Димитров представляли вчителі ЗОШ I-IIIст.№5 Павлюк Ю.Ю. (вчитель англійської мови) та Нікітіна Т.Ю. (вчитель української мови). Тренінг мав за мету навчити вчителів прийомам арт-терапії для використання у роботі з дітьми, що пережили болісні події. Учасники тренінгу познайомились із новим підходом у роботі з дітьми, що зазнали психологічних травм та знаходяться в стресовому стані. Психологи, арт-терапевти Катерина Мінакова та Людмила Світлична на практичних заняттях показали учасникам тренінгу методи роботи, які допомагають дітям більш вільно спілкуватися, обговорювати свої переживання та досвід, що є першим кроком до зцілення.

У рамках цієї 2-денної програми вчителі, включені до програми Save the Children, отримали сертифікати від представництва Save the Children International in Ukraine. Протягом місяця учасники тренінгу та школи, які вони представляли, отримають матеріали для імплементації цієї важливої та інноваційної програми.